Algemene voorwaarden


Afspraken

Gelieve tijdig op uw afspraak aanwezig te zijn. Indien u later bent zullen wij uw behandeling inkorten, dit uit respect voor de volgende klant.

 

Annulaties

Wij vragen u beleefd om ons 48 uur op voorhand te verwittigen, indien u uw afspraak niet zal kunnen nakomen. Zo kunnen we onze dag planning nog aanpassen en andere klanten de kans geven om te reserveren. Indien u later annuleert, wordt in principe 30€ voor de geplande behandeling aangerekend. Indien je echter niets laat weten, dan zijn we genoodzaakt je de hele behandeling te factureren. Om tijdig te verwittigen is 48 uur noodzakelijk. Indien u niet op tijd verwittigt vervalt uw voorschot of geschenkbon.

Wij stellen het wel erg op prijs, om onze dag planning zo optimaal mogelijk in te vullen.

NO-SHOW OF ANNULERING MINDER DAN 48 uur VOOR AFSPRAAK    30 €
MEER DAN 30 MINUTEN TE LAAT NIEUWE AFSPRAAK MAKEN + 30 €

Rookvrij

De nagelstudio is 100% rookvrij.

 

Voorwaarden geschenkbonnen 

Wij geven aan elk geschenkbon een vervaldatum. Geschenkbonnen zijn niet meer geldig na het verstrijken van de vervaldatum en worden automatisch geannuleerd. Deze kunnen dus niet meer gebruikt worden. Indien het niet op naam is kan de geschenkbon ook doorgegeven worden aan vriend, partner, collega, ..., tenzij anders vermeldt. Op de dag van je behandeling dien je uiteraard je bon mee te brengen. Vergeet je deze echter, dan zal het normale tarief worden aangerekend voor de geplande behandeling. Verloren of gestolen cadeaubonnen kunnen niet vergoed worden, wat de reden ook mag zijn.

Ben je niet aanwezig op de dag van je afspraak, dan wordt je geschenkbon geannuleerd. Hou dus rekening om minstens 24u op voorhand te annuleren.