Manicure


Wat is manicure?


Een manicure is een behandeling van handen en nagels. Door middel van warme handbaden, scrub en vochtregulerende lotions, wordt de huid gekalmeerd en ontspannen.

De nagel wordt in een mooie vorm gevijld en de nagelriem wordt wat naar achter geduwd. De dode huidcellen worden van de nagel verwijderd. De nagelriem wordt bevochtigd met nagelriemolie gevolgd door een ontspannende handmassage.

 

Daarna kan je kiezen om de nagels te lakken met LongWear nagellak, SoPolish protect & Peel of je kan kiezen voor kunstnagels.

ProNails Anti-Age Manicure


Met het uitgebreide ProNails Hand & Nail Care gamma hebben we alles in handen om jou te verwennen met de meest efficiënte en weldadige Anti-Age verzorging op de markt. Naast een intense verzorging met diepe reiniging en verzachting van de huid, biedt deze behandeling een zichtbare huidverjonging en langdurige bescherming, voor zijdezachte jeugdige handen.

 

Daarna kunnen we deze luxueuze manicure afwerken met een prachtig LongWear kleurtje of een natuurlijke nagellook, schitterende nagels als kers op de taart!

 

Efficiënte en beloftevolle handverzorging. Onze producten beantwoorden volledig aan de huidige nood en regelmatige handverzorging om zodoende de handen steeds een goed voorkomen te garanderen. Niet enkel het voorkomen geldt, ook zachte handen en mooie gezonde nagelriemen werken de totale look van de hand af. Vele dames dragen reeds perfecte afgewerkte nagels en wensen nu ook de handen goed te verzorgen.